Elämykset ja Safarit

Tervetuloa valitsemaan sinulle sopivin ohjelma! Talvisella poroajelulla metsän siimeksessä voit istua kaikessa rauhassa lempeän poron rekikyydissä ja nauttia luonnon kevyestä eleettömyydestä ja kauneudesta. Iltasafarilla voit antaa lempeiden, koulutettujen porojen ohjata sinut tähtitaivaan alla läpi hiljaisuuden ja revontulten loisteen.Voit myös osallistua opastetulle retkelle Joikun Kodalle ja porofarmille tai vierailla kanssamme saamelaismuseo ja luontokeskus Siidassa Inarissa.

Tai lähde kanssamme mottorikelkalla ylös tunturiin. Järjestämme sekä päiväretkiä että revontuliretkiä. Mäkiset maastot tarjoavat vaihtelevan reitin, missä tunnet niin vauhdin hurmaa avomaastossa kuin erämaan rauhaa metsän siimeksessä. Retkelle uskaltaa lähteä aloittelijakin, sillä opastamme osallistujat aluksi kelkkailun saloihin. Olet myös tervetullut illalliselle Joikun Kotaan! Tule aistimaan aitoa lappilaista tunnelmaa sekä nauttimaan hyvästä ruuasta ja ainutlaatuisesta hetkestä kiireettömässä ilmapiirissä. Poronhoitajien elämäntapa ja saamelaiskulttuuri ovat vahvasti läsnä joka hetkessä, jonka retkillämme vietät.

 


Loading…


Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

Ota yhteyttä!