Moottorikelkkasafarit

Lähde oppaamme mukaan kelkkaretkelle Lapin uskomattoman kauniiseen luontoon. Tykkylumiset puut ja huikeat maisemat tervehtivät retkeilijää matkan varrella. Mäkiset maastot tarjoavat vaihtelevan reitin, missä tunnet niin vauhdin hurmaa avomaastossa kuin erämaan rauhaa metsän siimeksessä. Retkelle uskaltaa lähteä aloittelijakin, sillä opastamme osallistujat aluksi kelkkailun saloihin.

Voit myös lähteä illaksi revontulten jäljille moottorikelkalla ylös tunturiin. Tunturin laella pysähdymme rauhassa katselemaan upeita näkymiä. Jos luonto on suosiollinen, saatat nähdä yöllisen taivaan revontulet. Matkalla on hetki aikaa hörpätä myös kupillinen kuumaa juotavaa.

 

Haetaan safareita…


Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

Ota yhteyttä!